En bra dag!

Hello!
Idag åkte min sambo till falun för att delta på demonstrationen. så det var jag, A och Charlie hemma! jag rensade klädkammaren. städade och flyttade in sambons dator in dit. så nu ska jag bara välja ut en tapet dit.. för just nu är det blått. det är sååå hemskt :(
 
charlie sover och jag städar lite. är lite saker överallt pga av jag rensade klädkammaren. haha! nog om det! DIET! jag har hållt mig bra. var och lämnade alicia hos sin mamma. och där var det. hamburgare. strips. jag hade faktiskt strips framför mig.. men jag lät bli.. jag är så stolt över mig själv. på min diciplin. sedan ialf åkte jag hem och lagade mat. något gott det var!
 
då jag missade lunchen så åt jag en bar efter. 2 dagar kvar till veckans mätning och vikt. spännande. dock så kmr det inte var någon stor skillnad såklart. men något kilo är det nog. och några cm, för jag känner mig inte lika uppblåst såklart. då jag inte äter tillsatt socker alls. 
 
imorgon ska jag börja jobba lite. fram till kl 1. sedan ska jag till Iron Works och träna! hårt hårt! och försöka gå upp konditionen lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: