Koutsläpp

vaknade av trist väder. assså fy vad tråkigt. igår var det jätte skönt. och bara för att vi skulle åka och göra någonting så ska det bli fult väder. just my luck!
 
iallafall så hade jag tvättstugan 06-10. sedan efter det så åkte vi på affären och sedan mot kovland för att kolla på koutsläppet för iår. var inte riktigt som förra gången. då det fanns massa djur osv.. iår fanns det bara kossor och kallt väder. inte alls bra enligt mig. men men! det var iallafall trevligt och komma ut och göra någonting.
 
såhär så sitter jag i soffan och dricker min PROPUD milkshake. orkar inte göra mat. men jag måste iallafall äta en riktig måltid idag. då jag ändå ska ta en powerwalk lite senare. måste röra på mig . på något vis. jag blev sjuk efter första riktiga träningspasset. haha! sjukt..
 
dunder träningsvärken fick man också på köpet! men blir ju lätt så när man inte har tränat på VÄLDIGT länge. typ senast var väl innan graviditen tror jag.. kanske tränade någon gång efter förlossningen. kan hända.
 
 

man bara köööööööööööööööööööör

Förlåt!
glömde helt å hållet att blogga om mätningen och viktminskningen.
iallafall här kommer det!
 
3/5 då hade det gått 1 vecka sedan jag började. sjukt fort det går egentligen! iallafall så hade det hänt lite. framförallt runt kroppen!
 
totalt -14cm runt kroppen & -2.5 kg!
så jag är toknöjd! jag har sagt att jag ska minska 1.4kg per vecka för att kunna nå mitt mål om 6 månader.
dock så är det bara vätska som har minskat. men det spelar ingen roll för mig. detta ger mig motivation! nu är det bara att köra vidare nu!
 
idag har jag jobbat. har inte tränat något. då jag har fått världens jobbigaste hosta! :( så hoppas den försvinner snart så man kan bege sig till gymmet igen! jag har btw världens träningsvärk i baksida arm och rygg! hahaha!

Dag 6 av 180!

Godkväll!
Då var dag 6 snart över. Imorgon ska det mätas och vägas! Spännande och se!
 
Iallafall började dagen med jobb 10:00-14:00. Sedan åkte jag hem och åt. senare åkte jag in till THAA GYM! Gud så vad jag har längtat efter den stunden. Det var så kul! Men jag tog det lugnt. Var så längsedan jag gymmade. Så är inte så bra att ta i från fosterland direkt.. Haha!
 
Jag ska vila kroppen imorgon och jobba 10:00-13:00! Sedan ta en snabbpromenad hem! Det är ca 3km hem!