sötsuget från helvete

inne på dag 5. sötsuget idag alltså. fytusan! vill bara äta. men jag är inte hungrig. så det är bara kroppen som är sugen efter socker typ.. var SÅÅÅ nära å ta bars som ligger i kylen. höll tom å öppna en.. men jag hindrade mig själv faktiskt. men det är jobbigt. jag vill bara gå å lägga mig. men jag har lovat min sambo att se ett avsnitt av Izombie.. vi har väntat så länge efter den serien ska börja igen så..
 
pratat med en gammal vän om styrketräning osv. hon tränar på Iron Works. så jag ska prova där helt enkelt. hon ska ju tävla i body fitness i sommar. så hon kan hon! så tänkte åka in dit imorgon efter A har åkt hem til sin mamma. kan inte träna, men tänkte fixa medlemskap, så kan jag åka å träna på tisdag iallafall!
 
men tänkte prata lite om kosten. har skött det 100 % sedan start. så det är jag jätte nöjd över. snart gått en vecka. snart är det jobbiga över. nu måste man få in en rutin med träningen också. ska göra rätt så hårt. 4 dagar i veckan styrketräning och sedan 2 ggr i veckan kondition!
 
 

men hallåå

Vad har hänt idag tro?
Jo jag har varit på möte, handlat lite och sedan klickade jag hem badkläder till charliie! nästa månad kommer inte ekonomin va lika bra som denna. så passade på nu. då det endå var 20 % på alla ecokläder. sedan så har jag beställt tårta till charlies kalas! hih! tårtorna kommer vara så fina!
 
sedan ska bara lite tillbehör till kalaset beställas. fint skare va! man fyller ju bara 1 år en gång ;)
men ska försöka mig på cupcakes och kakor iallafall! försöka vara lite hemmafru iallafall . haha!
 
men ska nog snart sova. så man orkar med morgon dagen. zion kommer hit. jag ska ta min 1h snabba promenad. fixa gymkort och därefter träna aset av mig. hah!
 
 
 
 
Bilden är tagen ifrån Google

Dag 2

Hej!
Nu kanske ni inte fattar vad jag menar. vaddå dag 2? Jo det är ju så att jag har börjat på ett kostschema ifrån Fitnessakademin. har även fått ett träningsschema som jag tänkte skulle börja med imorgon. så jag äter mellan 12.00-20.00. där emellan så äter jag alltså ingenting.. dricker bara vatten, funlight och andra sockerfria drycker. känns bra. man är inte lika uppsvälld som förut liksom. men det är klart man är sugen och hungrig. men det är bara för att man att van å äta mer och mer ofta.
 
men jag har ju gjort detta en gång innan. jag har gått ner över 25 kg förut.. så varför inte en gång till?
jag började alltså igår.. 26 April 2017. och jag har schema fram 6 månader. så målet är alltså att gå ner
ca 25-26 kg fram till 26 Oktober 2017! alltså 4.4 kg per månad! det fixar man ju!
 
kommer mäta och väga mig varje vecka.
kommer träna 2 ggr i veckan på gymmet och ta 1h promenad per dag.
 
work it giiiiirl! ;>